Geplaatst op

zondag 10 november 2019 – International Collectors Fair – Malle, Belgie

De negende  International Collectors Fair vindt  plaats op 10 november  2019 te Malle.

Deze beurs is het Internationaal trefpunt voor handelaars en verzamelaars. Meer dan 5000 vierkante meter aan standen met: modeltreinen – vintage speelgoed – stoommachines –  auto’s – modelbouw – modelvliegtuigen – Landbouwmachines – boten – poppen – beren -…..

De International Collectors Fair is niet alleen een beurs. Bezoekers kunnen ook genieten van talloze modelbanen en diorama’s. Iedereen kan actief deelnemen en gratis meerijden op het traject voor de hallen op stoom of  elektriciteit. Bezoek ook de levensechte treinstellen..  NIEUW RC Demonstraties op prachtig aangelegd parcours van Antwerpse Modelbouw Grondwerken.

Locatie:
Logistiek centrum Frans Bevers
Lierselei 177
2390 Malle
België

Openingstijden:
10:00 – 16:00

Kostprijs: 6 euro jonger dan 12 gratis. Parking gratis.

Website: Verzamelbeurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn op deze beurs met een stand.