Geplaatst op

zondag 8 november 2020 – International Collectors Fair – Malle, Belgie

De International Collectors Fair vindt  plaats op 8 november  2020 te Malle.

Het Internationaal trefpunt voor de verzamelaar. Vijfduizend vierkante meter aan standen en vele duizenden geïntresseerden…

Standhouders uit België, Frankrijk, Duitsland en Nederland zijn aanwezig met: miniatuur auto’s, miniatuur figuurtjes, modeltreinen en toebehoren, nieuwe en oude modelspoorartikelen, HO treinen en toebehoren, spoor 1 – spoor 0 – spoor 00, Märklin, oude speelgoedauto’s, blikken speelgoed, vintage, modelbouw, literatuur over modelbouw en treinen, bouwdozen, oud houten speelgoed, poppen, soldaatjes, beren, lego, vliegtuigen, collectables,
dinky toys, miniatuur landbouwmachines….. en veel … veel meer.

De International Collectors Fair is niet alleen een beurs. Bezoekers kunnen ook genieten van talloze modelbanen en diorama’s. Iedereen kan actief deelnemen en gratis meerijden met de treinen op het traject voor de hallen op stoom of elektriciteit. Twee levensechte locomotieven voor de hal.

Doorlopend R/C demonstraties met grondwerkmachines, trucks, landbouwmachines…

Website: Verzamelbeurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn op deze beurs met een stand.

Locatie:
Logistiek centrum Frans Bevers
Lierselei 177
2390 Malle
België

Openingstijden:
10:00 – 16:00

Kostprijs: 6 euro jonger dan 12 gratis.
Parking gratis.