Geplaatst op

15 & 16 april 2023 – VerzamelJaarbeurs – Jaarbeurs, Utrecht

Op 15 en 16 april 2023 wordt de Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot de grootste Verzamelbeurs van Europa. Tweemaal per jaar is de VerzamelJaarbeurs dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van vintage, curiosa, antiek en/of tweedehands spullen.Verdeeld over meerdere hallen bieden de deelnemers honderdduizenden verrassende verzamelvoorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp.

Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen, platen/cd’s en design woon – en interieurartikelen. Op vrijwel elk gebied zijn binnen- en buitenlandse specialisten aanwezig. De Verzamelaars Jaarbeurs is ook de gezelligste plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Even rustig zitten, elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien, tips, ideeën en wetenswaardigheden uitwisselen kan op een van de vele gezellige terrassen.

Voor wie graag snuffelt in vintage, antiek en curiosa zaken, verzamelt, unieke items zoekt, of gewoon een gezellig dagje uit wil, is deze Voorjaarseditie Verzamelaars Jaarbeurs een waar paradijs.

Wij adviseren u om de tickets in de voorverkoop aan te schaffen; dan heeft u meer tijd om al te kramen af te struinen… op naar de Jaarbeurs!

Zaterdag 15 april van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag 16 april van 10.00 tot 17.00 uur

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Website: VerzamelaarsJaarbeurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn met een stand op dit evenement, onder de afdeling “Antiek Speelgoed”.