Algemene voorwaarden en Privacy

1. Algemene voorwaarden van Toy Paradise, gevestigd te Hoofddorp. Versie geldig vanaf 1 juni 2016.

2. Algemeen
Onder “Toy Paradise” wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan het bedrijf Toy Paradise.

3. Geldigheid van Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden hebben betrekking op alle verkopen welke plaatsvinden tussen Toy Paradise en de klant.
Een overeenkomst tussen Toy Paradise en de klant is pas gesloten zodra Toy Paradise een bestellingsbevestiging heeft verstuurd aan de klant.

4. Productinformatie
a. Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief btw.
b. Kenmerken, afmetingen en eigenschappen worden vermeld bij het betreffende artikel.
Wij doen ons best de vintage artikelen zo goed mogelijk te omschrijven en eventuele mankementen te benoemen.
Toch kan het voorkomen dat de klant op sommige punten kritischer is, we willen u daarom vriendelijk verzoeken, wanneer de omschrijving volgens u niet volledig is, vragen over het product te stellen via de contactpagina op deze website of via de e-mail.

5. Bestellen
Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen, daarna ontvangt u een bevestigings-mail met daarin de betalingsgegevens.

6. Bevestiging
Als uw e-mailadres correct is ingevuld, ontvangt u binnen 24 uur een e-mail als bevestiging van uw opdracht met daarin aangegeven wat u besteld heeft. Indien u geen e-mail met orderbevestiging heeft ontvangen is uw bestelling niet binnen gekomen, wij verzoeken u dan contact met ons op te nemen.

7. Betaling
a. Het totaalbedrag kunt u vooraf overmaken (via bankoverschrijving / internetbankieren) naar het bankrekeningnummer NL59 INGB 0704 0019 069 ten name van Hr LE Krikke, Hr D Krikke of middels PayPal. Voor betalingen via PayPal is het minimum bestelbedrag 25 euro. i.v.m. hoge transactiekosten.
b. Betalingen dienen uitsluitend gedaan te worden in Euro’s.
c. Voor zover niet anders is overeengekomen, dienen de door de klant verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 14 dagen na het ingaan van de bedenktermijn (zie herroepingsrecht en retourneren 9).
d. In geval van wanbetaling van de klant heeft Toy Paradise behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan de consument kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen.

8. Verzendinformatie
a. zodra de betaling ontvangen is verzenden wij binnen 2 werkdagen uw aankoop mits er een weekend tussen zit in verband met een beurs, vakantie of feestdagen. Dan krijgt u daarover bericht.
b. Voor pakketpost van goederen binnen Nederland worden verzendkosten van 7,25 euro per PostNL verstuurd.
c. Voor pakketpost van goederen tot 2 kg inclusief Track & Trace binnen Europa en Wereld worden de volgende verzend- en verpakkingskosten gerekend (per PostNL verstuurd):
– EUR1 landen: 18,00 euro
– EUR2 landen: 26,00 euro
– Wereld landen: 39,00 euro
– Uitzonderlijke landen: 42,00 euro (betreft: Australië, Nieuw Zeeland, Hong Kong, Japan en Bulgarije)
d. Wij bewaren de barcode van uw pakket, zodat indien nodig het pakket getraceerd kan worden, PostNL levert pakketpost binnen Nederland meestal binnen 1 a 2 werkdagen. Buiten Nederland duurt de verzending uiteraard langer.

9. Herroepingsrecht en retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst met opgave van duidelijke reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Toy Paradise zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de zelfde staat en verpakking aan Toy Paradise geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail@toyparadise.nl

10. Opsparen van artikelen
Het is mogelijk om de bestelde artikelen op te sparen, zodat het voordeliger wordt wat betreft de verzendkosten.
Voorwaarde is dat elke bestelling zonder de verzendkosten wordt betaald. (zie 7. betaling).
U geeft zelf aan via de e-mail of laatste bestelling wanneer de artikelen verzonden kunnen worden. De artikelen worden maximaal 2 weken vanaf de eerste bestelling opgespaard.

11. Mogelijkheid tot ophalen
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in Hoofddorp, via de contactpagina of e-mail kunt u een afspraak maken.
Bestellingen zijn eventueel ook af te halen op de beurzen waar wij staan.

12. Privacy

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Toy Paradise kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Toy Paradise, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Toy Paradise verstrekt.
Toy Paradise kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

WAAROM TOY PARADISE GEGEVENS NODIG HEEFT
Toy Paradise verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Toy Paradise uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG TOY PARADISE GEGEVENS BEWAART
Toy Paradise bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
Toy Paradise verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Toy Paradise worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.
Toy Paradise gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Toy Paradise maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Toy Paradise bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Toy Paradise te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Toy Paradise heeft hier geen invloed op.
Toy Paradise heeft Google geen toestemming gegeven om via Toy Paradise verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar mail@toyparadise.nl. Toy Paradise zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Toy Paradise neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Toy Paradise maakt in de toekomst gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Toy Paradise verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Toy Paradise op via mail@toyparadise.nl.

13. Overig
Het kan gebeuren dat een artikel al verkocht is op het moment dat u het besteld. U kunt dan voor een ander product kiezen, of wij storten u het bedrag meteen terug. U wordt hierover via de e-mail op de hoogte gebracht.

14. Copyright
Alle foto’s, tekst en ontwerpen zijn eigendom van Toy Paradise.

15. Toepasselijk recht
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Toy Paradise is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. De toepasselijkheid van het Weens Koopverdrag is uitdrukkelijk uitgesloten.

16. Klachten
Mocht een klant niet tevreden zijn over een product of levering van Toy Paradise dan kan er contact worden opgenomen via mail@toyparadise.nl met als onderwerp ‘klacht’. De klacht zal dan zo snel mogelijk in behandeling worden genomen.

17. Algemene Voorwaarden
Toy Paradise behoudt het recht om zonder opgaaf van reden of notificatie de algemene voorwaarden ten alle tijden te wijzigen.

Copyright © 2016 Toy Paradise