Geplaatst op

11 & 12 november 2023 – VerzamelJaarbeurs – Jaarbeurs, Utrecht

Bezoek Europa’s grootste VerzamelJaarbeurs

Op 11 en 12 November 2023 kun je unieke vintage schatten en tweedehands pareltjes vinden op de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht!

Vintage spullen zijn bezig aan een enorme opmars. Denk aan een tweedehands kledingbeurs die je steeds vaker voorbij ziet komen, of wat dacht je van een antiek beurs? Vintage is hot! De VerzamelJaarbeurs is daarom de aangewezen plek om op zoek te gaan naar antiek, vintage kleding of unieke interieur items. kleding of dat ene verzamelobject waar je al een tijdje naar zoekt. Grote kans dat je dit tegen gaat komen op de VerzamelJaarbeurs. Op deze grootste VerzamelaarsJaarbeurs van Europa kun jij vintage, antiek en tweedehands spullen vinden zoals je deze nergens anders tegenkomt.

Daarnaast is de VerzamelJaarbeurs handig ingedeeld! Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de weg kwijt raakt. Alle voorwerpen zijn namelijk ingedeeld in categorieën. Denk hierbij aan interieur, kleding of andere curiosa. Zo kun jij gericht op zoek naar wat je nodig hebt. Uiteraard kun je ook door de hallen struinen en je laten verrassen door het diverse aanbod en kramen die de VerzamelaarsJaarbeurs te bieden heeft!

Zaterdag 11 november van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag 12 november van 10.00 tot 16.00 uur

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Website: VerzamelaarsJaarbeurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn met een stand op dit evenement, onder de afdeling “Antiek Speelgoed”.

Geplaatst op

16 & 17 September 2023 – 5th International Amsterdam Aviation Collectors Fair, Van Zantenhal, Nieuw-Vennep, The Netherlands

The 5th International Amsterdam Aviation Collectors Fair is a must for every Aviation enthusiast and collectors.
– 298 tables with models, books, safetycards, slides, instruments, postcards, playing cards, aviation art and memorabilia, offered for trade by exhibitors from all over the world.
– 123 exhibitors
– A new location, Van Zantenhal in Nieuw-Vennep, which will give us 2500 m² of pure aviation fun!!
– Only 15 minutes from Amsterdam Schiphol Airport, for those who wish to combine the fair with some airplane spotting.

Location:
Van Zantenhal
IJweg 1415
2152 NB Nieuw-Vennep
The Netherlands

Dates:
Saturday September 16, 2023, 10.00 – 17.00
Sunday September 17, 2023, 10.00 – 15.00

Website:
www.aviationfair.com

Toy Paradise will also be attending this fair with a stand.

Geplaatst op

7 & 8 oktober 2023 – Rock Around the Jukebox Experience – Autotron, Rosmalen

Rock Around the Jukebox Experience: Beleef de magie van de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 bij Autotron Rosmalen!

Stap terug in de tijd en dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 tijdens Rock Around the Jukebox Experience op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 bij Autotron Rosmalen. Dit sfeervolle evenement biedt een breed scala aan stands gevuld met de meest prachtige vintage schatten die je kunt vinden. Van jukeboxen en grammofoonplaten tot (vintage) kleding, flipperkasten, meubels, neonreclames en andere hippe hebbedingetjes uit die tijd. Elke standhouder heeft zijn eigen unieke collectie, waaronder Toy Paradise, die een geweldige selectie oud speelgoed aanbiedt.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens Rock Around the Jukebox Experience kun je genieten van liveoptredens van geweldige bands die de muziek uit die tijd weer tot leven brengen. Laat je meeslepen door de onweerstaanbare klanken van de fifties, sixties en seventies Cliff ’n Shadows en natuurlijk kun je zelf ook de dansvloer betreden en je moves laten zien op de nostalgische dansvloer. Het belooft een feestelijke en swingende ervaring te worden!

Rock Around the Jukebox Experience 2023 belooft een onvergetelijke dag vol nostalgie, muziek en plezier te worden. Kom langs, deel deze magische ervaring met Toy Paradise en vele andere enthousiaste bezoekers. Mis het niet en beleef samen de hoogtepunten uit die tijd!

Informatie & openingstijden
Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 vindt Rock Around the Jukebox Experience plaats
(adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt online € 16,-. Tickets online zijn € 1,00 per stuk voordeliger. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Kom je met je oldtimer (van vóór 1975) dan hoef je geen entree- en parkeerkosten te betalen. Extra inzittenden betalen wél de entreekosten.
Kijk voor meer informatie op www.rockaroundthejukebox.nl

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn op deze beurs met een stand.

Geplaatst op

Modelspoorbeurs – Expo Houten

Tijdens de beurs treft u weer vele stands aan waar een keur van artikelen te koop wordt aangeboden waarmee u uw modelspoorbaan verder kunt aankleden, dan wel waar u nieuwe ideeën kunt opdoen bij het realiseren van uw baan.

Website: Modelspoorbeurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn op de meeste van deze beurzen met een stand.

Beursdata 2023
zaterdag 25 maart
zaterdag 6 mei
zaterdag 17 juni
zaterdag 26 augustus
zaterdag 7 oktober
zaterdag 11 november
zaterdag 9 december

Locatie:
EXPO Houten
Industriegebied “Doornkade”
Meidoornkade 24
3992 AE HOUTEN

Openingstijden:
09:45 – 15:00

Geplaatst op

NAMAC-beurs – Expo Houten

De NAMAC-beurs in Houten is de grootste ruilbeurs in zijn soort in Europa. Elke twee maanden staat in twee beurshallen ongeveer een kilometer tafels met ontelbare miniatuurauto’s, autoboeken en -folders klaar voor de beursbezoekers.
Er is voor iedere verzamelaar op de NAMAC-beurs wel iets te vinden. Of je nu schaalmodellen van personenauto’s, vrachtauto’s, bussen, tractoren, grondverzetmachines, rally- of raceauto’s verzamelt, of slotraceauto’s of metalen of plastic bouwdozen. Hier vind je niet alleen oude modellen, maar ook de nieuwste miniatuurauto’s die net zijn verschenen. Er zijn ook standhouders die onderdelen voor modelauto’s aanbieden, en tafelhouders met boeken, folders, foto’s, vitrinekasten, decals, verf en gereedschappen.

Website: NAMAC beurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn op deze beurzen met een stand.

Beursdata 2023
zaterdag 18 februari
zaterdag 29 april
zaterdag 3 juni
zaterdag 19 augustus
zaterdag 21 oktober
zaterdag 2 december

Locatie:
EXPO Houten
Industriegebied “Doornkade”
Meidoornkade 24
3992 AE HOUTEN

Openingstijden:
10:00 – 15:00 uur