Geplaatst op

zondag 8 november 2020 – International Collectors Fair – Malle, Belgie

De International Collectors Fair vindt  plaats op 8 november  2020 te Malle.

Het Internationaal trefpunt voor de verzamelaar. Vijfduizend vierkante meter aan standen en vele duizenden geïntresseerden…

Standhouders uit België, Frankrijk, Duitsland en Nederland zijn aanwezig met: miniatuur auto’s, miniatuur figuurtjes, modeltreinen en toebehoren, nieuwe en oude modelspoorartikelen, HO treinen en toebehoren, spoor 1 – spoor 0 – spoor 00, Märklin, oude speelgoedauto’s, blikken speelgoed, vintage, modelbouw, literatuur over modelbouw en treinen, bouwdozen, oud houten speelgoed, poppen, soldaatjes, beren, lego, vliegtuigen, collectables,
dinky toys, miniatuur landbouwmachines….. en veel … veel meer.

De International Collectors Fair is niet alleen een beurs. Bezoekers kunnen ook genieten van talloze modelbanen en diorama’s. Iedereen kan actief deelnemen en gratis meerijden met de treinen op het traject voor de hallen op stoom of elektriciteit. Twee levensechte locomotieven voor de hal.

Doorlopend R/C demonstraties met grondwerkmachines, trucks, landbouwmachines…

Locatie:
Logistiek centrum Frans Bevers
Lierselei 177
2390 Malle
België

Openingstijden:
10:00 – 16:00

Kostprijs: 6 euro jonger dan 12 gratis. Parking gratis.

Website: Verzamelbeurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn op deze beurs met een stand.

Geplaatst op

NAMAC-beurs – Expo, Houten

De NAMAC-beurs in Houten is de grootste ruilbeurs in zijn soort in Europa. Elke twee maanden staat in twee beurshallen ongeveer een kilometer tafels met ontelbare miniatuurauto’s, autoboeken en -folders klaar voor de beursbezoekers.
Er is voor iedere verzamelaar op de NAMAC-beurs wel iets te vinden. Of je nu schaalmodellen van personenauto’s, vrachtauto’s, bussen, tractoren, grondverzetmachines, rally- of raceauto’s verzamelt, of slotraceauto’s of metalen of plastic bouwdozen. Hier vind je niet alleen oude modellen, maar ook de nieuwste miniatuurauto’s die net zijn verschenen. Er zijn ook standhouders die onderdelen voor modelauto’s aanbieden, en tafelhouders met boeken, folders, foto’s, vitrinekasten, decals, verf en gereedschappen.

Website: NAMAC beurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn op deze beurzen met een stand.

Beursdata 2020
zaterdag 15 februari
zaterdag 11 april (geannuleerd)
zaterdag 6 juni (geannuleerd)
zaterdag 22 augustus (geannuleerd)
zaterdag 17 oktober
zaterdag 28 november

Adres:
Expo Center Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Openingstijden: 10:00 – 15:00 uur
Toegang: € 5.– (leden gratis)