Geplaatst op

15 & 16 april 2023 – VerzamelJaarbeurs – Jaarbeurs, Utrecht

Op 15 en 16 april 2023 wordt de Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot de grootste Verzamelbeurs van Europa. Tweemaal per jaar is de VerzamelJaarbeurs dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van vintage, curiosa, antiek en/of tweedehands spullen.Verdeeld over meerdere hallen bieden de deelnemers honderdduizenden verrassende verzamelvoorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp.

Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen, platen/cd’s en design woon – en interieurartikelen. Op vrijwel elk gebied zijn binnen- en buitenlandse specialisten aanwezig. De Verzamelaars Jaarbeurs is ook de gezelligste plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Even rustig zitten, elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien, tips, ideeën en wetenswaardigheden uitwisselen kan op een van de vele gezellige terrassen.

Voor wie graag snuffelt in vintage, antiek en curiosa zaken, verzamelt, unieke items zoekt, of gewoon een gezellig dagje uit wil, is deze Voorjaarseditie Verzamelaars Jaarbeurs een waar paradijs.

Wij adviseren u om de tickets in de voorverkoop aan te schaffen; dan heeft u meer tijd om al te kramen af te struinen… op naar de Jaarbeurs!

Zaterdag 15 april van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag 16 april van 10.00 tot 17.00 uur

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Website: VerzamelaarsJaarbeurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn met een stand op dit evenement, onder de afdeling “Antiek Speelgoed”.

Geplaatst op

Modelspoorbeurs – Expo Houten

Tijdens de beurs treft u weer vele stands aan waar een keur van artikelen te koop wordt aangeboden waarmee u uw modelspoorbaan verder kunt aankleden, dan wel waar u nieuwe ideeën kunt opdoen bij het realiseren van uw baan.

Website: Modelspoorbeurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn op de meeste van deze beurzen met een stand.

Beursdata 2023
zaterdag 25 maart
zaterdag 6 mei
zaterdag 17 juni
zaterdag 26 augustus
zaterdag 7 oktober
zaterdag 11 november
zaterdag 9 december

Locatie:
EXPO Houten
Industriegebied “Doornkade”
Meidoornkade 24
3992 AE HOUTEN

Openingstijden:
09:45 – 15:00

Geplaatst op

NAMAC-beurs – Expo Houten

De NAMAC-beurs in Houten is de grootste ruilbeurs in zijn soort in Europa. Elke twee maanden staat in twee beurshallen ongeveer een kilometer tafels met ontelbare miniatuurauto’s, autoboeken en -folders klaar voor de beursbezoekers.
Er is voor iedere verzamelaar op de NAMAC-beurs wel iets te vinden. Of je nu schaalmodellen van personenauto’s, vrachtauto’s, bussen, tractoren, grondverzetmachines, rally- of raceauto’s verzamelt, of slotraceauto’s of metalen of plastic bouwdozen. Hier vind je niet alleen oude modellen, maar ook de nieuwste miniatuurauto’s die net zijn verschenen. Er zijn ook standhouders die onderdelen voor modelauto’s aanbieden, en tafelhouders met boeken, folders, foto’s, vitrinekasten, decals, verf en gereedschappen.

Website: NAMAC beurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn op deze beurzen met een stand.

Beursdata 2023
zaterdag 18 februari
zaterdag 29 april
zaterdag 3 juni
zaterdag 19 augustus
zaterdag 21 oktober
zaterdag 2 december

Locatie:
EXPO Houten
Industriegebied “Doornkade”
Meidoornkade 24
3992 AE HOUTEN

Openingstijden:
10:00 – 15:00 uur