Geplaatst op

NAMAC-beurs – Expo Houten

De NAMAC-beurs in Houten is de grootste ruilbeurs in zijn soort in Europa. Elke twee maanden staat in twee beurshallen ongeveer een kilometer tafels met ontelbare miniatuurauto’s, autoboeken en -folders klaar voor de beursbezoekers.
Er is voor iedere verzamelaar op de NAMAC-beurs wel iets te vinden. Of je nu schaalmodellen van personenauto’s, vrachtauto’s, bussen, tractoren, grondverzetmachines, rally- of raceauto’s verzamelt, of slotraceauto’s of metalen of plastic bouwdozen. Hier vind je niet alleen oude modellen, maar ook de nieuwste miniatuurauto’s die net zijn verschenen. Er zijn ook standhouders die onderdelen voor modelauto’s aanbieden, en tafelhouders met boeken, folders, foto’s, vitrinekasten, decals, verf en gereedschappen.

Website: NAMAC beurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn op deze beurzen met een stand.

Beursdata 2024
zaterdag 10 februari
zaterdag 4 mei
zaterdag 15 juni
zaterdag 17 augustus
zaterdag 26 oktober
zaterdag 21 december

Locatie:
EXPO Houten
Industriegebied “Doornkade”
Meidoornkade 24
3992 AE HOUTEN

Openingstijden:
10:00 – 15:00 uur

Geplaatst op

Modelspoorbeurs – Expo Houten

Tijdens de beurs treft u weer vele stands aan waar een keur van artikelen te koop wordt aangeboden waarmee u uw modelspoorbaan verder kunt aankleden, dan wel waar u nieuwe ideeën kunt opdoen bij het realiseren van uw baan.

Website: Modelspoorbeurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn op de enkele van deze beurzen met een stand.

Beursdata 2024
zaterdag 24 februari
zaterdag 30 maart
zaterdag 18 mei
zaterdag 22 juni
zaterdag 24 augustus
zaterdag 5 oktober
zaterdag 9 november
zaterdag 7 december

Locatie:
EXPO Houten
Industriegebied “Doornkade”
Meidoornkade 24
3992 AE HOUTEN

Openingstijden:
10:00 – 15:00

Geplaatst op

20 & 21 april 2024 – VerzamelJaarbeurs – Jaarbeurs, Utrecht

Bezoek Europa’s grootste VerzamelJaarbeurs

Op 20 en 21 april 2024 kun je unieke vintage schatten en tweedehands pareltjes vinden op de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht!

Vintage spullen zijn bezig aan een enorme opmars. Denk aan een tweedehands kledingbeurs die je steeds vaker voorbij ziet komen, of wat dacht je van een antiek beurs? Vintage is hot! De VerzamelJaarbeurs is daarom de aangewezen plek om op zoek te gaan naar antiek, vintage kleding of unieke interieur items. kleding of dat ene verzamelobject waar je al een tijdje naar zoekt. Grote kans dat je dit tegen gaat komen op de VerzamelJaarbeurs. Op deze grootste VerzamelaarsJaarbeurs van Europa kun jij vintage, antiek en tweedehands spullen vinden zoals je deze nergens anders tegenkomt.

Daarnaast is de VerzamelJaarbeurs handig ingedeeld! Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de weg kwijt raakt. Alle voorwerpen zijn namelijk ingedeeld in categorieën. Denk hierbij aan interieur, kleding of andere curiosa. Zo kun jij gericht op zoek naar wat je nodig hebt. Uiteraard kun je ook door de hallen struinen en je laten verrassen door het diverse aanbod en kramen die de VerzamelaarsJaarbeurs te bieden heeft!

Zaterdag 20 april van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag 21 april van 10.00 tot 16.00 uur

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Website: VerzamelaarsJaarbeurs

Toy Paradise zal ook aanwezig zijn met een stand op dit evenement, onder de afdeling “Antiek Speelgoed”.